Welkom bij Ganesha Indiaas Restaurant Hilversum


Ganesha Indiaas Restaurant Hilversum

Het Ganesha restaurant is centraal gelegen in het hart van Hilversum, op slechts enkele minuten van het station. Het is de perfecte plek om uw dag af te sluiten in Hilversum. Hilversum ligt 30 km ten zuid-oosten van Amsterdam en 20 km ten noorden van Utrecht.De stad wordt vaak "mediastad" genoemd want het is het belangrijkste centrum voor radio-en televisie-uitzendingen in Nederland

Ganesha Restaurant biedt een unieke en verfijnde culinaire beleving met professioneel personeel, goede service en heerlijk eten. Dat is de combinatie om ervoor te zorgen dat gasten altijd weer terug komen.

De gerechten zijn traditioneel bereidt. Ook voor mensen die geen ervaring hebben met Indiaans eten is het zeker een aanrader om dit restaurant te bezoeken. Ook voor u staat er beslist wat op de kaart zodat u een echte Indiaanse smaakervaring zal ervaren. Wees niet bang voor hete gerechten. De kok die al dertig jaar deze gerechten bereidt zal u wensen op maat koken. Dus voor degene die dat niet willen, niet te heet. De Indiaanse kleioven is een must in de Indiaanse eetcultuur en ontbreekt dan ook niet in dit restaurant. Het is een overheerlijke ervaring die u zeker zou moeten proberen. Niet alleen voor beginners maar ook een culinaire ervaring voor mensen die de Indiaanse keuken zeker weten te waarderen. De naan, het traditionele brood, wordt ook in de klei oven bereidt op het moment dat u deze besteld, dus altijd heerlijk vers, zoals het hoort.


Curry & Tandoori Specialities